banner 01

Zeeland

50PLUS afdeling Zeeland brengt donderdag 26 oktober een bezoek aan de Tweede Kamer en het partijbureau in Den Haag. De leden in Zeeland zien elkaar in hoofdzaak tijdens de algemene ledenvergadering (ALV). Het bestuur heeft gemeend dat het goed is elkaar ook op een andere wijze te ontmoeten. 

 

Deze ontmoeting staat dan ook in het teken van elkaar beter leren kennen en het uitwisselen van zaken die van belang zouden kunnen zijn voor onze partij. Maximaal veertig leden kunnen meegaan op dit bezoek. 

Het programma is als volgt:

08.30 uur Opstappen busstation Westerschelde in Terneuzen
09.15 uur Opstappen busstation N.S. Goes
11.15 uur Aankomst Tweede Kamer voor een bezoek en een rondleiding
13.30 uur Lunch in het restaurant van de Tweede Kamer
14.30 uur Bezoek aan het partijbureau
16.00 uur Vertrek uit Den Haag
18.00 uur Aankomst in Goes
19.00 uur Aankomst in Terneuzen

Leden (of mensen die nu lid worden) kunnen van deze bijzondere gelegenheid gebruik maken en zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bij uw aanmelding hebben wij uw volledige (doop)naam, zoals in uw paspoort of identiteitsbewijs staat en geboortedatum nodig. Op 26 oktober wordt de deelnemerslijst aan de hand van dit document gecontroleerd. Aan dit bezoek zijn geen kosten verbonden. Er is een beperkt aantal plaatsen dus meldt u snel aan. Een rolstoel of rollator kan in de bus mee, mits deze is op te klappen. Het gebouw van de Tweede Kamer is rolstoelvriendelijk.

 


zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Noord-Holland Utrecht Gelderland Flevoland Overijssel Friesland Drenthe Groningen België